CARRÉ D’ART – 22.08.2021

KUNSTMARKT – DEINZE

Zondag 22 augustus 2021 strijkt de kunstmarkt Carré d’Art van 10u00 tot 17u00 neer op de markt in Deinze voor een dag vol kunst, verwondering en beleving. 

Carré d’Art is een gratis evenement met een gedifferentieerd aanbod rond kunst, cultuur en beleving. Het evenement biedt een ruim scala aan diverse kunstenaars en platvormen.Van schilders over beeldhouwers tot circusartiesten, een klankenkabinet en karikaturisten: op Carré d’Art vindt je zowat alles. Muzikanten en bands verzorgen de muzikale sfeer en de foodtrucks de heerlijkste hapjes en drinks. Verschillende ondernemers zetten hun producten en Deinze als winkelstad in de verf. En de live uitzending Radio Tequila en verschillende creatieve verrassingen maken het geheel af.

Dankzij een gevarieerd dagprogramma voor jong en oud en ruim 20 kramen en standen kunnen we jaarlijks rekenen op heel wat tevreden bezoekers en standhouders. Door de uitbraak van het coronavirus eerder dit jaar werd de kunstmarkt Carré d’Art in Deinze helaas uitgesteld. Maar gelukkig is uitstel nog geen afstel. De Vrije Academie De Kunstgreep vzw is dan ook blij u te mogen verwelkomen op de volgende editie van Carré d’Art. 

Graag tot dan!


Bent u een ondernemer of kunstenaar en wenst u een stand uit te baten op Carré d’Art? Contacteer ons via info@dekunstgreep.be of schrijf u in via het formulier op onze website. U kan ook altijd inschrijven via deze link: https://dekunstgreep.be/?page_id=23853