Carré d’art 22 augustus ’21

CARRE D’ART

ZONDAG 22 augustus 2021 strijkt de kunstmarkt Carré d’Art van 10u00 tot 17u00 neer in Deinze ( op de markt ) voor een dag vol kunst, verwondering en beleving. Carré d’Art is een gratis evenement met een gedifferentieerd aanbod rond kunst, cultuur en beleving. Het evenement biedt een ruim scala aan diverse kunstenaars en platvormen. Van schilders over beeldhouwers tot circusartiesten, een klankenkabinet en karikaturisten: op Carré d’Art vindt je zowat alles. Muzikanten en bands verzorgen de muzikale sfeer en de foodtrucks de heerlijkste hapjes en drinks. Verschillende ondernemers zetten hun producten en Deinze als winkelstad in de verf. En de live uitzending Radio Tequila en verschillende creatieve verrassingen maken het geheel af. Dankzij een gevarieerd dagprogramma voor jong en oud en ruim 20 kramen en standen kunnen we jaarlijks rekenen op heel wat tevreden bezoekers en standhouders. Standhouders die zich willen inschrijven voor deelnamen zie onze web-site www.dekunstgreep.be