PRIVACY WET

Beste iedereen,

Op 25 mei 2018 gaat de GDPR (General Data Protection Regulation) van start.  Deze nieuwe Europese wetgeving wil de dataprivacy van iedereen beter beschermen.

De beveiliging van jouw privacy en gegevens is belangrijk voor Vrije academie De Kunstgreep. In de afgelopen jaren verzamelde ook Vrije academie De Kunstgreep jouw persoonsgegevens , zodat Vrije academie De Kunstgreep jou kon informeren over tentoonstellingen,  nieuwe collectiepresentaties, persmomenten, vernissages, web-site, facebook, twitter, instagram  en andere kunst en cultuur gebeuren of museum gerelateerde activiteiten.

Vrije academie De Kunstgreep denkt dat deze informatie  voor jou nuttig is en zou dan ook graag in de toekomst jou verder op de hoogte houden. Als je geen nieuws, promoties of museuminformatie meer wil ontvangen, kan je je eenvoudig uitschrijven via info@dekunstgreep.be.
Met vriendelijke groeten