WELKOM

kunstenaar-2-montmartre
Wie een brede interesse heeft in kunst, cultuur en geschiedenis, vindt in deze reeks cursussen zeker zijn of haar gading. Deze cursussen richten zich naar een breed publiek. Iedereen kan op eigen tempo en volgens de persoonlijke interesse een of meer van deze cursussen volgen. De Kunst en Cultuur vrije academie vzw De Kunstgreep is een creatief en educatief centrum met een uitgebreid aanbod van cursussen en workshops op alle terreinen van kunst en cultuur. Voor jong en oud. Voor mensen met enige ervaring èn voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Vrije academie De Kunstgreep biedt hen de kansen daaraan invulling te geven. Daarmee kunnen ze hun leven verrijken en verdiepen. Bezig zijn met kunst en cultuur haalt mensen weg uit hun dagelijkse beslommeringen en geeft hen de kans hun horizon te verbreden. WELKOM OP DEZE SITE
Onze vereniging telt een mozaïek van kunstenaars die enthousiast hun hobby beoefenen. Schilders allerhande, beeldhouwers die hout en/of steen kappen, tekenaars ( modeltekenen e.a. ), boetseerders, enz .. 

We zetten ons   niet alleen in voor onze hobby maar we steunen elkaar in het geven van advies, in het oplossen van moeilijkheden van technieken allerhande. Samen ‘kunstelen’ loont en is altijd vruchtbaarder!

 

 

 

Vrije Academie De Kunstgreep