CARRÉ D’ART – 10 & 11 december 2022

KUNSTMARKT – BRIELPOORT DEINZE

Zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 strijkt de kunstmarkt Carré d’Art van 10u00 tot 18u00 neer in Deinze voor een dag vol kunst, verwondering en beleving. 

Carré d’Art is een gratis evenement met een gedifferentieerd aanbod rond kunst, cultuur en beleving. Het evenement biedt een ruim scala aan diverse kunstenaars en platvormen. Van schilders over beeldhouwers , een klankenkabinet en karikaturisten: op Carré d’Art vindt je zowat alles. Muzikanten en bands verzorgen de muzikale sfeer en de foodtrucks de heerlijkste hapjes en drinks. Verschillende ondernemers zetten hun producten en Deinze als winkelstad in de verf. Verschillende creatieve verrassingen maken het geheel af!

Dankzij een gevarieerd dagprogramma voor jong en oud en ruim 50 kramen en standen kunnen we jaarlijks rekenen op heel wat tevreden bezoekers en standhouders. 

De Vrije Academie De Kunstgreep vzw is dan ook blij u te mogen verwelkomen op de volgende editie van Carré d’Art. 

Graag tot dan!

Bent u een ondernemer of kunstenaar en wenst u een stand uit te baten op Carré d’Art? Contacteer ons via info@dekunstgreep.be of schrijf u in via het formulier op onze website. U kan u ook inschrijven via deze link: https://dekunstgreep.be/?page_id=23853

Vrije Academie De Kunstgreep